Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/objectivity.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Technical Writing - Objectivity - Din uvildige IT rådgiver

Technical Writing

Vi er videbegærlige og kan kommunikere dit produkts features i klar tale. 

 

Technical writing

Du har et fantastisk produkt. Du elsker det. Du ved alt om det.

Vi kan hjælpe dine kunder til at forstå det. 

Vi kan hjælpe dig med at skrive: 

  • Blogs – der gør dig til en helt i din branche
  • Feature beskrivelser – hvor fordelene er åbenlyse
  • Productark – hvor dine unikke salgs parametre springer ud af papiret
  • Nyhedsbreve – der får dine kunder til at klikke efter mere

Marketing på produktniveau

Technical Writing er en form for skrivning, hvor teksten handler om et specifikt emne, der kræver forklaring, instruktion eller dokumentation. Denne måde at skrive på har et meget anderledes formål end andre skrivestilarter såsom kreativ skrivning, akademisk skrivning eller forretningsskrivning.

Technical Writing er enhver produktkommunikations byggesten. Det, er det, der skal være på plads, før ethvert marketing-tiltag kan begynde.

Vores kunder

Lysiplex

Lysiplex er en af Danmarks producenter af skilte med nogle af de største brands som kunder. Jeg hjalp med implermentering af MicroBizz – som er et produktionssystem – som dækker mange dele af Lysiplex forretning, CRM, ERP m.m. 

Bornholms Mosteri

Bornholms Mosteri er et CSR projekt der er blevet så stor en succes at firmaet er blevet privatiseret. Bornholms Mosteri laver most af mange forskellig smagsvarianter. Vi hjalp med implementering af nyt lagerstyrings system og ERP.

Sandgrav Solutions – den luddovne bogholder

Sandgrav Solutions laver bogholderi på den smarte måde. De er de skarpeste på fakturerings- og bogføring-systemer. Vi har lavet deres onbordingsystem, det vil sige opsætning af deres CRM og integration med deres kontraktsystem (Contractbook).  

Kontakt os

Hvis du har noget, der driller – som du måske allerede har haft nogle IT-folk til at se på, og du ønsker et uvildigt råd, så ring på 61223333, og hør mere om vores produkter.