Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/objectivity.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
ERP - Objectivity - Din uvildige IT rådgiver

ERP

Hold styr på dit lager og dine ressourcer – det er vejen til din sunde bundlinie

Las os tale om lagerstyring

ERP (Enterprise Resource Planning) forbinder arbejdsprocesser i virksomheden – på tværs af afdelinger; lager, indkøb, salg, økonomi, produktion mv.

ERP er noget af det sværeste at få styr på. Vi leverer ikke selv systemet – der bruger vi gode samarbejdspartnere. Vores ekspertise ligger i at forstå din forretning, så vi kan finde den rette løsning til dit behov. 

Lær din forretning at kende til bunds med ERP 

ERP giver dig overblik over den interne organisering af forretningens hjerteblod, så du kan holde styr på alle forretningstransaktioner.

Der findes ERP systemer, som er målrettet din branche. Vi har erfating med at lave ERP til: Produktion, retail, handel og engros, transport og projekter.

Vores kunder

Lysiplex

Lysiplex er en af Danmarks producenter af skilte med nogle af de største brands som kunder. Jeg hjalp med implermentering af MicroBizz – som er et produktionssystem – som dækker mange dele af Lysiplex forretning, CRM, ERP m.m. 

Bornholms Mosteri

Bornholms Mosteri er et CSR projekt der er blevet så stor en succes at firmaet er blevet privatiseret. Bornholms Mosteri laver most af mange forskellig smagsvarianter. Vi hjalp med implementering af nyt lagerstyrings system og ERP.

Sandgrav Solutions – den luddovne bogholder

Sandgrav Solutions laver bogholderi på den smarte måde. De er de skarpeste på fakturerings- og bogføring-systemer. Vi har lavet deres onbordingsystem, det vil sige opsætning af deres CRM og integration med deres kontraktsystem (Contractbook).  

Kontakt os

Hvis du har noget, der driller – som du måske allerede har haft nogle IT-folk til at se på, og du ønsker et uvildigt råd, så ring på 61223333, og hør mere om vores produkter.