Automatisering

Automatisering er vejen til en bedre arbejdsdag for dig og dine medarbejdere

Få hjælp med det samme

De værktøjer vi bruger

Det er ikke raketvidenskab – men bare forskellige gennemprøvede redskaber, der giver dig et fast greb om de ting, der driller. 

  • Effektiviseringsværktøjet Getting Things Done af David Allen
  • Arbingers Outward Mindset
  • Automatiseringsværktøjet Zapier
  • Michael Porters Value Chain model.
  • Procesværktøjet Gluu

Det er den sikre vej på at holde op med at spilde værdifuld tid – fortabt i din mailboks – og i stedet – få tingene gjort, for glade kunder og med glade kollegaer.  

Automatisering giver dig en bedre hverdag

Vi arbejder ud fra en simpel devise: Hvis du laver den samme arbejdsopgave 3 gange på en dag, så skal den automatiseres – Enten helt eller delvist. 

Bevares, der er ting, der må gentages – efter Getting Things Done metoden – starter vi med de opgaver, der tager mere end 2 minutter. Der er også mange ting, man kan gøre med de små irriterende “flytte-opgaver”. Giv fx dine mail et TAG – og få dem automatisk sendt videre til den rette person.   

Der er meget tid at spare.

Vores kunder

Lysiplex

Lysiplex er en af Danmarks producenter af skilte med nogle af de største brands som kunder. Jeg hjalp med implermentering af MicroBizz – som er et produktionssystem – som dækker mange dele af Lysiplex forretning, CRM, ERP m.m. 

Bornholms Mosteri

Bornholms Mosteri er et CSR projekt der er blevet så stor en succes at firmaet er blevet privatiseret. Bornholms Mosteri laver most af mange forskellig smagsvarianter. Vi hjalp med implementering af nyt lagerstyrings system og ERP.

Sandgrav Solutions – den luddovne bogholder

Sandgrav Solutions laver bogholderi på den smarte måde. De er de skarpeste på fakturerings- og bogføring-systemer. Vi har lavet deres onbordingsystem, det vil sige opsætning af deres CRM og integration med deres kontraktsystem (Contractbook).  

Kontakt os

Hvis du har noget, der driller – som du måske allerede har haft nogle IT-folk til at se på, og du ønsker et uvildigt råd, så ring på 61223333, og hør mere om vores produkter.